Arkea Hongkongissa

Adam Schall Residensessä on melkein joka ilta jotkut juhlat tai joku päättää laulaa kello 12 yöllä. Onneksi minulla on korvatulpat mukana. Olen sopeutunut hyvin Hongkongin arkeen, joka ei edes tunnu kovin arkiselta. Kokoajan joku pyytää ulos syömään, vaellukselle tai ostoksille. Omat kurssini eivät ole kovin vaativia (paitsi mandariini kiina). Muilla ystävilläni on paljon luettavaa ja esseitä, joita he joutuvat tehdä. Meillä on myös joka viikolle sovittuna joku matka tai tekemistä, eli tylsää ei kerkeä tulla.

Tällä viikolla kävin normaalisti luennoilla keskiviikkona ja sen jälkeen salilla. Torstaina kävimme Sanaan kanssa hakemassa viisumimme Kiinaan. Kävi niin oudosti, että Sanaa oli saanut vahingossa Stephanien viisumilapun ja hän sai sitten myös Stephanien passin ja viisumin sitä hakiessa. Respaa ei kiinnostanut tämä ollenkaan, vaan hän sanoi vaan, että palatkaa sitten sen oikean lapun kanssa, jotta saatte myös toisen passin. Eli Sanaa lähti Stephanien passin kanssa pois virastolta.

Kävimme Supabowlissa syömässä acaibowlit viisumien hakemisen jälkeen

Torstaina kävin tallilla. Matkalla ttörmäsin lehmiin, jotka laiduntivat joen reunalla.

Kävelymatka tallille on ihanan rauhallinen

Lo Wu Saddle Club

Perjantaina olimme sopineet Urban Studies ryhmäläiseni Camillan kanssa opiskelutreffit. Osoittautui  hankalaksi tehdä Project outline, mutta lopulta saimme sen tehtyä. Illalla kävin Sanaan ja Ellan kanssa syömässä Sha Tinissä uuniperunoita. Lauantaina päätimme Sanaan kanssa lähteä Lamma Islandille, jossa kävelimme Family Trailin Yung Shue Wan satamasta Sok Kwu Waniin. Saari on rauhallinen paikka, jonne ei ole tuotu suuria yrityksiä vaan kaikki yritykset ovat yksityisyrittäjiä.

Lounaalla Bookworm Cafeessa


Valmiina kiinalaiseen uuteen vuoteen

Vihdoin rannalla

Vähän erilaista maisemaa

💗💗💗

Satama Sok Kwu Wanissa

Auringonlasku matkalla kotiin

Muraali saarella

Sunnuntaina menimme Tai Long Wanin vaellukselle. Matkalla oli paljon ylä ja alamäkeä, mutta näkymät olivat todellakin kaiken kävelemisen arvoisia. Lamma Island ja Tai Long Wan menivät ehdottomasti Hongkongin lempipaikoiksi. Tai Long Wanin vaelluksella ei vaan saa uida, koska virtaukset ovat niin vahvoja. Maanantaina käytiin ostoksilla ja tänään olen vain ollut luennoilla. Huomenna Kambotzaan!

Vaeltamisen jälkeen päästiin rannalle (jossa ei saa uida)

Sen jälkeen kävely jatkui

Näin hienoissa maisemissa jaksoi kävellä

Koko matkassa meni noin neljä tuntia, johon kuului ruokatauko


-Sofia 


Kommentit

Suositut tekstit