Welcoming Dinner + viikonloppu

Academic advising session perjantaina oli aika turha. Käytiin vain läpi miten Add/Drop-viikolla voi lisätä tai poistaa kursseja. Sen jälkeen kävimme Vegether-ravintolassa syömässä. Lempiravintoloita on tällä hetkellä cafe 330 ja vegaaniravintola vegether. Kaikki ruoka-annokset ovat olleet alle 5 euroa. Ruuan jälkeen lähdin Sha Tiniin ostoksille. Olin esimerkiksi unohtanut suihkukengät kotiin ja tarvitsin myös muita arkisia juttuja.

Ostosmahdollisuuksia Hongkongissa on paljon, mutta suurin osa kaupoista myy vain luksustuotteita. Halppisliikkeistä olen nähnyt vain H&Mn ja Zaran. En ole vielä kerennyt käymään Mong Kokissa, jossa pitäisi olla paljon kiinalaisia kojuja ja feikkitavaroita. Jotkut olivat myös käyneet Lady ja Fish marketissa, jossa myytiin esimerkiksi koiranpentuja ja kaloja lemmikeiksi. Täällä on paljon katuja, joissa myydään vain yhtä tiettyä asiaa, kuten eläimiä tai vaikka leluja. Ostosten jälkeen lähdettiin Welcoming Dinnerille yliopistolta busseilla. Tutustuin bussissa pariin Ruotsissa opiskelevaan tyttöön, joista toisella on ainakin yksi sama kurssi kuin minulla.

Welcoming Dinner oli suuressa ja hienossa ravintolassa. Ruoka ei ollut kovinkaan ihmeellistä ja koska en syö punaista lihaa tai kanaa, jäin vähän nälkäiseksi. Jossain piti olla kasvispöytä, mutta en siihen löytänyt. Jotkut lähtivät dinnerin jälkeen ulos, mutta loput lähtivät nukkumaan (kuten minä).

Welcoming Dinner

 Lauantaina lähdettiin Ellan kanssa Hongkongin Centraliin katsomaan paikkoja.

Tultiin vasta kello 19 jälkeen kotiin ja olin tosi nälkäinen. Emme olleet löytäneet mitään kohtuuhintaista ruokapaikkaa keskustassa ja aloin olla myös todella väsynyt. Onneksi Vegether pelasti. Kun palasin hostelille ensimmäinen kämppikseni oli saapunut. Kämppis on Mainland Chinasta, eikä osaa oikein englantia.

Tänään oli vähän rauhallisempi päivä. Kävimme vain kampuksella pyörimässä ja Sha Tinissa ostoksilla.

Ruoka Food Courtilla (28$ eli alle 3 euroa)

Yliopiston kirjasto
Sha Tin

Mies lukemassa lehteä suurennuslasilla


Yliopisto illalla


-Sofia (huomenna on vielä vapaapäivä, koska mulla on koulua vain tiistaina ja keskiviikkona)

Kommentit

Suositut tekstit