Opiskelua ja kampusruokaa

Puolet Kuala Lumpurissa olleista tytöistä sai jonkun näköisen flunssan tuliaisena. Tietenkin mullakin alkoi eilen kurkkukipu ja tänään on vielä huonompi olo kuin eilen. Olin saanut pari päivää sitten salikortin (joka maksoi 1,5euroa), mutten flunssani takia voinut sinne mennä. Tänään olisimme menneet Dragons Back vaellukselle, mutta on pakko jättää sekin välistä. Hongkongissa on ollut aika viileää ja ensi viikolla on vielä kylmempää. Joka paikassa on ilmastointi silti täysillä, joka ei todellakaan auta tähän flunssaan.

United College

Kivitaideteos kirjaston edessä (legenda kertoo, että jos siitä menee läpi ei koskaan valmistu)

Ajattelin kirjoittaa myös Add&Drop-päivästä, joka oli ihan kamala. Meille suositeltiin, että oltaisiin maanantai-iltana valmiina lisäämään ja poistamaan tarvittavat kurssit. No, sehän johti siihen, että myCUHK oli ihan tukossa. Jouduimme noin 3 tuntia kirjautua uudelleen sisään ja ulos, joka johti vain järjestelmän lagaamiseen. Joillekin oltiin kerrottu, että lokaalit tietävät tietyt paikat ja koneet kampuksilla, joilla Add&Drop onnistuu helposti. Kannattaa siis valita jo ennen lähtöä kaikki kurssit jotka haluaa tai tietää miten se onnistuu helposti. Minun kurssini ovat nyt Mandariinikiina, Understanding Human Rights, Urban Studies in the Nutshell ja Perspectives in Economics. Kaikista mieleisin kurssi on Urban Studies, jonka aikana pääsemme tekemään field studyn valitsemassamme Hongkongin kaupunginosassa. Kaikki kurssit ja tutoriaalit ovat tiistaina ja keskiviikkona.

Kolme tuntia stressausta ja ihan turhaan

Add&Drop fiiliksiä

Tutoriaali 
Omat kurssini eivät ole kovin interaktiivisia, vaikka osassa on tutoriaaleja. Ainoastaan mandariinikiinan kurssilla joutuu puhumaan ja tekemään paljon kotitehtäviä. Semesterin loputtua minulla pitäisi olla vain yksi koe ja pitää toivoa, että se sijoittuisi tenttiviikon alkuun. Muilla kursseilla on projekteja tai esseitä, jotka pitää palauttaa. 

Käytiin syömässä pizzaa Buddyjen kanssa, joka ei ollut kovin hyvää

Tämänhetkinen lempparikampusruoka Vegaaniravintolan satay "kana"

Cafe330 lounaspasta (Sienipasta kurpitsakastikkeessa)

Lee Woo Sing Collegen kahvilan herkkuja (siellä on myös high tea, johon ajateltiin mennä)

Kaupunkinäkymiä pizzan syömisen jälkeen

Kaupunkiarkkitehtuuria

Yksinäinen Elmo kampuksella
-Sofia

Kommentit

Suositut tekstit